Tentang Kita

GENIUS MIND ACADEMY, Pemenang Anugerah kembali dengan kajian baharu yang menarik melalui sistem pembelajaran dalam talian laman web kami. Latihan kuasa minda dalam talian untuk meningkatkan ingatan, kreativiti, tumpuan dan perhatian untuk pembelajaran dipercepatkan untuk meningkatkan kualiti hidup. “#MEMOHACK™” yang baru dilancarkan ialah program holistik yang merangkumi pembangunan sahsiah, kepimpinan dan peningkatan kemahiran saintifik. Sertai kami untuk mencipta trend baharu dalam pembangunan diri yang akan meningkatkan dengan ketara kanak-kanak generasi akan datang untuk menjadi pencapaian 5 bintang untuk cemerlang dalam cabaran mendatang! Ini adalah hadiah terbaik untuk anak-anak anda.
GMA diasaskan pada tahun 2005 oleh sekumpulan pakar pendidikan yang diketuai oleh Dr. David Ting dengan matlamat untuk meningkatkan kualiti hidup untuk semua orang. Kami mempunyai lebih daripada tiga puluh tahun pengalaman dalam pendidikan, terutamanya dalam pembangunan diri. Di sebalik semua kesukaran, kami berjaya mencapai kecemerlangan dalam pasaran di lebih daripada sepuluh negara di seluruh dunia.

VISI: KE ARAH MASYARAKAT YANG PENYAYANG DAN CERDAS.

MISI: MEMBANGUNKAN GENERASI BARU ORANG YANG TAHU MEMAKSIMAKAN PENGGUNAAN OTAK DAN MINDA. OBJEKTIF MENINGKATKAN INGATAN, TUMPUAN, PERHATIAN, KREATIVITI, BAKAT, KEPANTAS MEMBACA DAN PERSONALITI.

IMPIAN KAMI: MENUJU PUSAT PEMBANGUNAN DIRI SEHENTI SECARA GLOBAL.

MOTTO: UNTUK MEMBERIKAN JAWAPAN YANG BERKESAN DAN EFISIEN UNTUK MEMBUKA POTENSI TERSEMBUNYI DALAM SESEORANG INDIVIDU

Pengajar#memohack ™ Pengarah Kursus

Dr David Ting telah terlibat dalam pendidikan kanak-kanak sejak 1983. Mendapat pendidikan di Singapura dan kemudian menerima Ijazah Kedoktoran dalam Pentadbiran Perniagaan dari UBI, Belgium. Dia mempunyai hati untuk membantu anak-anak meningkatkan pelajaran dan membantu mereka menyelesaikan masalah mereka. Dia mengembara secara meluas ke negara yang berbeza, melatih guru dan pelajar. Beliau ialah jurulatih bertauliah oleh HRDF di Malaysia, Jurulatih Otak bertauliah oleh Institut Neurosains di Korea, Pengamal NLP bertauliah, penyelidik bertauliah oleh Kementerian Kesihatan (CRC) di Malaysia. PERANAN: Dia mereka bentuk dan menyediakan semua program dalam GMA dan meletakkan program yang berbeza ke dalam sistem yang boleh dilaksanakan.
dr.-ting-1
© Copyright 2021 - EVO EDUCATIONS SDN BHD All Rights Reserved
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram